Onze Diensten

Younity : specialisten, samen, voor u.

Bezoldiging

Bijstand ten aanzien van de fiscale administratie en de RSZ

Onze advocaten onderhandelen rulings met de fiscale administraties en de RSZ, en vertegenwoordigen onze cliënten bij controles of geschillen. Waar nodig komen zij tussen bij het uitvoeren van de noodzakelijke correcties. Zij vergezellen onze cliënten bij controles van de inspectiediensten, bereiden hun bezoeken voor en onderhandelen met de inspecteurs. Indien nodig vertegenwoordigen onze advocaten onze cliënten ook in rechte indien de autoriteiten actie ondernemen.

Corporate governance

Bedrijfsleiders bevinden zich in een bijzondere positie, met name op het gebied van verloning. Onze advocaten voeren, in samenspraak met onze cliënten, aantrekkelijke systemen van verloning in die het behalen van resultaten bevorderen, met inachtneming van de regels inzake corporate governance. Onze advocaten bestuderen eveneens samen met onze cliënten de voorwaarden en de opportuniteit om een (management)vennootschap op te richten.

Internationale mobiliteit

Hoewel ondernemingen soms geconfronteerd worden met de steeds toenemende mobiliteit van hun medewerkers, beschikken zij niet steeds over de interne middelen, noch de noodzakelijke deskundigheid voor het beheer van alle aspecten die hiermee gepaard gaan (fiscaliteit, immigratie, sociaal recht, arbeidsrecht). Onze advocaten adviseren onze cliënten bij het tot stand brengen van aangepaste oplossingen (expatriëring, detachering, overdracht, salary split, bijzondere belastingregimes...). Zij assisteren de ondernemingen en hun kaderleden eveneens bij het nakomen van hun wettelijke, fiscale en sociale verplichtingen (belastingberekeningen, voorbereiding van belastingaangiften, aanvraag voor werkvergunning, voorafgaande aangiften, sociale documenten…). Zij stellen oplossingen voor die toelaten om de kosten in verband met de internationale mobiliteit te verminderen en tegelijkertijd de wettelijke voorschriften die van toepassing zijn, te respecteren.

Loonoptimalisatie

Onze advocaten beschikken over een uitgebreide expertise en ervaring op het gebied van de juridische, fiscale en parafiscale behandeling van loon (vast, variabel, extralegaal), voordelen in natura en onkostenvergoedingen. Zij bieden onze cliënten onder meer gedetailleerde audits aan van hun vergoedingsbeleid. Daarbij gaan ze na of de wetgeving gerespecteerd wordt en identificeren zij de praktijken die moeten worden rechtgezet. Onze advocaten bieden eveneens flexibele oplossingen aan die rekening houden met de werkelijke noden van werkgevers en aan de hedendaagse verwachtingen van hun medewerkers.

Contacteer ons

Door dit formulier in te vullen, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken overeenkomstig ons privacy beleid.