Rejoignez-nous

Younity : des spécialistes, ensemble, pour vous.

✅ ADVOCAAT (STAGIAIR) MET 2 TOT 4 JAAR ERVARING DIE ZICH VOORNAMELIJK WIL TOELEGGEN OP HET ARBEIDSRECHT IN DE PUBLIEKE SECTOR

Younity is een nichekantoor gespecialiseerd in juridische dienstverlening op het vlak van human resources en wettelijke en aanvullende pensioenen, in de private en de publieke sector.

Onze dagelijkse praktijk omvat alle aspecten van individueel en collectief arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht, ondersteund door een team van advocaten die exclusief actief zijn op het vlak van pensioenen. Verder bieden wij ook ondersteuning aan ons business cliënteel op het vlak van GDPR/privacy/IP en corporate immigration.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een:

 ADVOCAAT (STAGIAIR) MET 2 TOT 4 JAAR ERVARING (M/V) DIE ZICH VOORNAMELIJK WIL TOELEGGEN OP HET ARBEIDSRECHT IN DE PUBLIEKE SECTOR

 

Uw profiel

Je hebt interesse in multidisciplinaire dossiers die het arbeidsrecht en het ambtenarenrecht combineren. Je hebt reeds ervaring in het arbeidsrecht, het ambtenarenrecht of het administratief recht in het algemeen.  

Teamspirit en gedrevenheid zijn noodzakelijk, en vooral de wil om jezelf te ontwikkelen. Je zal lid zijn van een multidisciplinair team dat een focus heeft op het sociaal recht in de publieke sector.

Verder dien je te beschikken over een perfecte kennis van het Nederlands , en een goede kennis van het Frans en het Engels. Ook uitstekende studieresultaten zijn een must.

 

Wij bieden onze advocaten:

  • Een positie bij één van de marktleiders op het vlak van sociaal recht en pensioenrecht
  • Boeiende en gevarieerde dossiers voor een uitgebreid en verscheiden cliënteel
  • Een zeer aantrekkelijke bezoldiging en doorgroeimogelijkheden
  • Een aangename en dynamische werkomgeving, professioneel maar ontspannen
  • De mogelijkheid om u te ontwikkelen op academisch vlak (publicaties en seminaries)
  • Een permanente opleiding van hoog niveau.

 

Bent u geïnteresseerd, kijk voor meer info over het kantoor op www.younity.be en stel u kandidaat via recrutering@younity.be (CV en motiveringsbrief).

Wij kijken er naar uit u te ontmoeten.

 

Nous contacter

En introduisant vos coordonnées dans ce formulaire, vous acceptez le traitement de vos données conformément à notre politique de confidentialité.