Rejoignez-nous

Younity : des spécialistes, ensemble, pour vous.

✅ ADVOCAAT-STAGIAIR MET 0 TOT 2 JAAR ERVARING (M/V)

Younity is een nichekantoor gespecialiseerd in juridische dienstverlening op het vlak van human resources en wettelijke en aanvullende pensioenen, in de private en de publieke sector.

Onze dagelijkse praktijk omvat alle aspecten van individueel en collectief arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht, ondersteund door een team van advocaten die exclusief actief zijn op het vlak van pensioenen. Verder bieden wij ook ondersteuning aan ons business cliënteel op het vlak van GDPR/privacy/IP en corporate immigration.

Om ons employment team te versterken zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiair met 0 tot 2 jaar ervaring (M/V) die zich voornamelijk willen toeleggen op het arbeidsrecht, inclusief GDPR.

 

Uw profiel

Indien je als advocaat al het arbeidsrecht beoefent, of je stage wil aanvatten na het behalen van een master in sociaal recht, dan interesseert jouw profiel ons.

Teamspirit en gedrevenheid zijn noodzakelijk, en vooral de wil om jezelf te ontwikkelen. Verder dien je te beschikken over een perfecte kennis van het Nederlands , en een goede kennis van het Frans en het Engels. Ook uitstekende studieresultaten zijn een must.

 

Wij bieden onze advocaten:

Een positie bij één van de marktleiders op het vlak van sociaal recht en pensioenrecht

Boeiende en gevarieerde dossiers voor een uitgebreid en verscheiden cliënteel

Een zeer aantrekkelijke bezoldiging en doorgroeimogelijkheden

Een aangename en dynamische werkomgeving, professioneel maar ontspannen

De mogelijkheid om u te ontwikkelen op academisch vlak (publicaties en seminaries)

Een permanente opleiding, van hoog niveau.

 

Bent u geïnteresseerd, kijk voor meer info over het kantoor op www.younity.be en stel u kandidaat via recrutering@younity.be (CV en motiveringsbrief).

Wij kijken er naar uit u te ontmoeten.

Nous contacter

En introduisant vos coordonnées dans ce formulaire, vous acceptez le traitement de vos données conformément à notre politique de confidentialité.