Join us

Younity: specialists, together, for you.

✅ ADVOCAAT ARBEIDSRECHT BRUSSEL/ANTWERPEN

Heb je een passie voor arbeidsrecht? Op zoek naar een boeiende job als advocaat in een team waarin opleiding en uitdaging centraal staan?

 

Younity, nichekantoor gespecialiseerd in HR-law, breidt haar employment team uit met gedreven advocaten arbeidsrecht. Net afgestudeerd of al wat ervaring op de teller: we zijn benieuwd naar je drive en verwelkomen je graag!

 

About Younity

Younity is een advocatenkantoor gespecialiseerd in de juridische aspecten van HR, zowel in de private als de publieke sector. Vanuit onze kantoorlocaties in Brussel en Antwerpen begeleiden we (middel)grote ondernemingen en publieke overheden bij talrijke vraagstukken. Van arbeidsrecht en pensioenen, tot GDPR, privacy en internationale tewerkstelling.

 

About you

Jij bent een Nederlandstalige advocaat met een passie voor arbeidsrecht en een teamgerichte mindset. Of je nu aan de start staat van je carrière of al jaren actief bent als advocaat: bij Younity kom je terecht in een inspirerende werkomgeving van like-minded mensen die hun kennis en ervaring graag met jou delen.

 

About joining

Younity geeft je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, zowel op intellectueel als persoonlijk vlak. Afwisselende dossiers, training on the job, netwerken en expertise delen, … Je krijgt de kans om te werken op diverse cases in verschillende talen (NL-ENG-FR) en om het beste uit jezelf te halen tegen een vaste maandelijkse aantrekkelijke fee met de mogelijkheid op een variabele component. Daarnaast zijn we zeer flexibel qua werkplek zodat je vlot schakelt tussen ons hoofdkantoor in Brussel, onze hub in Antwerpen en je home office. Variatie troef!

 

Zin om ons team kracht bij te zetten? Stuur je cv en motivatiebrief naar recrutering@younity.be.
Wij nemen snel contact met je op.
Tot binnenkort!

Get in touch with us

By entering your details in this form, you agree to us processing your data in line with our privacy policy.